Ο 20χρονος εξτρέμ της Σέλτικ, Μίκι Τζόνστον, είναι στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Σκωτία με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων να τον έχει τσεκάρει από κοντά.

Οπως αναφέρει η σκωτσέζικη Sun, ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει το «τριφύλλι». Ο Τζόνστον ο οποίος έχει γεννηθεί στις 19 Απριλίου 1999 μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νταμπίζας βρέθηκε στη Σκωτία κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου της Σκωτίας στις 25 Μαΐου και είδε τον 20χρονο εξτρέμ αλλά και τον μέσο της Χαρτς Αρνάουντ Τζούρν στη νίκη της Σέλτικ με 2-1 με δυο γκολ του Τζόνστον.

Η Sun αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ήδη πρόταση για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό, αφού όπως έχουμε αναφέρει ο Παναθηναϊκός εκτός από την αγορά των ελεύθερων κοιτάζει να αποκτήσει παίκτες και με τη μορφή δανεισμού. Με τους συλλόγους στους οποίους ανήκουν οι παίκτες, φυσικά, να καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου.

Τη φετινή σεζόν ο Τζόνσον είχε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σέλτικ και έχει πετύχει πέντε γκολ ενώ είχε μια ασίστ.