• Αναζήτηση
 • Παντελίδης: «Να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι»

  Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στη κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ

  Στη σημερινή κλήρωση για τη δεύτερη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη με την ΑΕ Λεμεσού, αναφέρθηκε με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης.

  Αναλυτικά η δήλωση του:

  «Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις είναι πάντα τη δική τους ιδιαιτερότητα, πολύ περισσότερο δε όταν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρέπει να σέβεσαι τον κάθε αντίπαλο, που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την ομάδα της Λεμεσού και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στην πορεία, αναλύοντας τον αντίπαλο.

  Αυτό που προέχει, όμως, είναι η δική μας ομάδα. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και πιο έτοιμοι για να φτάσουμε στο στόχο μας».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk