• Αναζήτηση
 • Ιτούδης: «Θα ήθελα να έχω βοηθό μου τον Χάινς στο μέλλον»

  Ευχαριστημένος με την ανανέωση του Κάιλ Χάινς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος τόνισε πως θα ήθελε στο μέλλον να τον έχει συνεργάτη στο προπονητικό επιτελείο!

  Ο Δημήτρης Ιτούδης έπλεξε το εγκώμιο του Κάιλ Χάινς με αφορμή το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως θα ήθελε μελλοντικά να έχει τον Αμερικανό συνεργάτη στο τεχνικό επιτελείο.

  «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να φανταστώ την ΤΣΣΚΑ χωρίς τον Χάινς. Είναι ένας ζωντανός θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ένας αθλητής, τον οποίο σέβονται όλοι οι αντίπαλοι, μηδενός εξαιρουμένου. Ως αρχηγός έχει αποδείξει τις ηγετικές του ικανότητες.

  Φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι με έναν τέτοιο επαγγελματία και στη συνέχεια να τον κρατήσω ως μέλος του προπονητικού επιτελείου. Είναι παραδειγματική η αντίληψη που έχει για το μπάσκετ», δήλωσε αρχικά στην «Izvestia».

  Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Αμερικανού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είπε: «Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι με το νέο συμβόλαιο του Χάινς με την ΤΣΣΚΑ. Τα τελευταία έξι χρόνια, κανείς δεν αμφέβαλε για τον επαγγελματισμό του Κάιλ. Με τη συμπεριφορά του και τη φιλοσοφία του, ελπίζουμε να τον δούμε να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμη στο υψηλότερο επίπεδο».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk