Όλη η Ευρωλίγκα έχει πέσει στα πόδια του. Μεγαθήρια της διοργάνωσης ερίζουν για την υπογραφή του Κώστα Σλούκα, την ώρα πάντως που στην Φενέρμπαχτσε πηγάζει αισιοδοξία για την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο τιμ-μάνατζερ της Φενέρ, Τσενγκ Ρεντά,  ερωτώμενος για την υπόθεση του Ελληνα γκαρντ υποστήριξε πως: «Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Αναντολού Εφές. Πιστεύω πως ο Κώστας (Σλούκας) είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε. Οι οπαδοί της ομάδας μας τον λατρεύουν. Ο Κώστας (Σλούκας) παραμένει στην ιδιοκτησία της Φενέρμπαχτσε και πιστεύω πως θα συνεχίσει στην ομάδα μας την καριέρα του. Δεν βλέπω κάτι το αρνητικό για να φύγει. Είμαστε σε επικοινωνία μαζί του».

Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει την πρόταση του στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ, με τις Μπαρτσελόνα, Μακαμπι και ΤΣΣΚΑ να τον θέλουν στο ρόστερ τους επίσης.

Το στέλεχος της Φενέρ δήλωσε για το ενδιαφέρον των υπολοίπων ομάδων ότι : «Δεν γνωρίζω κάτι για τις προτάσεις των άλλων ομάδων. O πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει εδώ. Κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει αυτή την ομάδα ζωντανή. Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας και να ζήσει την εμπειρία νέων πρωταθλημάτων».