Ο Ολυμπιακός συνεχίζει δυναμικά τις κινήσεις του για να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό το ρόστερ της ομάδα βόλεϊ των ανδρών, ανακοινώνοντας την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Στιβαχτή για ακόμη έναν χρόνο.

Ο 39χρονος πασαδόρος θα παραμείνει λοιπόν για άλλη μια χρονιά ενισχύοντας κι άλλο την ομάδα των «ερυθρόλευκων» η οποία όπως όλα δείχνουν θέλει να κρατήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του κορμού της περσινής σεζόν κάνοντας απλά κάποιες στοχευμένες προσθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Στιβαχτή. Ο διεθνής πασαδόρος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Κώστας Στιβαχτής ανέφερε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που μένω στην ομάδα για άλλη μια χρονιά. Η εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού στο πρόσωπο μου για 5η σερί χρονιά είναι μεγάλη τιμή. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι όπως κάθε χρόνο, να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να κάνουμε όσο καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία μπορούμε».