ενηµερωση

«Αντίστροφη µέτρηση»

ΣΚΑΪ, 00.15

Ο Γιώργος Παπανδρέου, στο στούντιο του ΣΚΑΪ, στην «Αντίστροφη μέτρηση», ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, μιλάει για όλους και για όλα στη Σία Κοσιώνη και στον Βασίλη Χιώτη. Η εκλογική αναμέτρηση, το Κίνημα Αλλαγής, ο ρόλος του, οι συμμαχίες και η επόμενη μέρα. Οι τουρκικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και οι κίνδυνοι για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

ταινια

«EVEREST»

Star, 21.00

Δύο ορειβατικές ομάδες, προσπαθώντας να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή, το Εβερεστ, παγιδεύονται στα χιόνια. Αμέτρητα ρίσκα. Τεράστιες δυσκολίες. Χρόνια εκπαίδευσης για προκλήσεις, που δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν. Ο,τι κι αν είναι αυτό, όμως, που πυροδοτεί την προσπάθεια να φτάσουν στο πιο επικίνδυνο σημείο της Γης, αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο είναι πως στην κορυφή, οι φιλοδοξίες, πολύ συχνά, συναντούν την ανθρώπινη λιποψυχία και τη θηριώδη καταιγίδα… Η ταινία βασίζεται στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1996, όταν δύο διαφορετικές αποστολές επιχείρησαν να ανέβουν στην κορυφή του Εβερεστ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια.

σειρά

«Τατουάζ»

Alpha, 21.50

Η Τατιάνα λέει όλη την αλήθεια στον Τόνυ και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Ο Παύλος πηγαίνει με τον τρομοκρατημένο Χάρη για ψάρεμα και ακολουθούν σκηνές γέλιου! Η Ολγα εκφράζει κάποιες ανασφάλειες στον Στέφανο και στην ιστορία αυτή μπλέκεται και η Αννα! Ο Πέτρος στήνει την πρώτη μεγάλη παγίδα στη Μαργκώ, κρατώντας πάντα το προφίλ του έμπιστου φίλου και συνεργάτη. Η Νικόλ κάνει ένα απρόσμενο τηλεφώνημα στον πρώην άντρα της, τον Ιωσήφ, και του λέει κάτι που δεν το περιμένει κανείς! O Πέτρος προτείνει στην Ελένη να μείνει μαζί του στο Λονδίνο! Η Τατιάνα με τον Τόνυ καταφέρνουν να παραπλανήσουν τον Σέκερη και τον αρχηγό της αστυνομίας! Η κακή πλευρά του Σωκράτη υπερισχύει και τον ωθεί προς κάτι φρικτό. Οι ενδοιασμοί της Ολγας σχετικά με τον γάμο προβληματίζουν την Αννα, που έχει αρχίσει να πιστεύει πως η Ολγα θα το βάλει στα πόδια και δεν θα παντρευτεί.