• Αναζήτηση
 • Αδιανόητο: Συνέλαβαν 80χρονη που πουλούσε χόρτα χωρίς άδεια

  Μετά την 90χρονη με τα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη και 80χρονη στην Κατερίνη επειδή έκανε το λάθος να πουλήσει χόρτα χωρίς άδεια

  Σε άλλη μία… επιτυχία έφτασε η Ελληνική Αστυνομία καθώς όπως έγινε γνωστό, μετά την 90χρονη με τα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη και 80χρονη στην Κατερίνη επειδή έκανε το λάθος να πουλήσει χόρτα χωρίς άδεια.

  Η νέα αυτή υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται ηλικιωμένοι από την ΕΛ.ΑΣ όταν αυτοί προσπαθούν να βγάλουν λίγα χρήματα για να ζήσουν.

  Σύμφωνα με το open tv ,τον περασμένο Μάρτη στην Κατερίνη μία 80χρονη πιάστηκε να πουλά χόρτα χωρίς άδεια στις παρυφές μιας λαϊκής αγοράς της πόλης. Οι αστυνομικοί, όπως έκαναν με την 90χρονη στη Θεσσαλονίκη, επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ ενώ της ήρθε και κλήση για το δικαστήριο για τον προσεχή Ιούνιο.

  Αυτό το οποίο λένε οι αστυνομικοί, είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, απλά κάνουν ό,τι ορίζει ο νόμος.

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk