Εκπληκτικά πράγματα συνέβησαν στο Σακραμέντο με τους Κινγκς να διεκδικούν το βραβείο για την «αυτοκτονία» της σεζόν και τους Νετς για μια από τις πιο επικές ανατροπές όλων των εποχών. Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου οι Κινγκς προηγήθηκαν με 28 πόντους και φαινόταν πως θα έφταναν σε μια εύκολη νίκη κι όμως, οι Νετς δεν είχαν μιλήσει ακόμη.

Πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη ανατροπή που έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του NBA σε τέταρτη περίοδο, πήραν μια απίστευτη νίκη χάρη σε buzzer beater του Χόλις Τζέφερσον. Έτσι οι Νετς έφτασαν στο 37-36 και έκαναν άλμα για την 8αδα ενώ οι Κινγκς έπεσαν στο 34-36 κι έχασαν πολύτιμο έδαφος για τα playoffs.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ράσελ που πέτυχε 44 πόντους με 12 ασίστ ενώ τον ακολούθησε ο Χόλις-Τζέφερσον με 14 πόντους αλλά και το νικητήριο καλάθι.

Για τους ηττημένους που θα κάνουν καιρό να ξεπεράσουν το αποψινό κάζο, ο Μπάγκλεϊ είχε 28 πόντους και ο Φοξ 27.

Κλίπερς – Πέισερς 115-109

Οι Κλίπερς επικράτησαν των Πέισερς με 115-109 στο Λος Άντζελες και έκαναν μεγάλο βήμα για τα playoffs. Στο 42-30 πλέον οι νικητές, στο 44-28 οι Πέισερς που παρέμειναν στην τέταρτη θέση της Ανατολής.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκαλινάρι με 24 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χάρελ και Γκίλγουντς με 20 και 17 αντίστοιχα.

Για τους ηττημένους ο Μπογκντάνοβιτς είχε 19, όσους και ο Έβανς αλλά δεν ήταν αρκετοί.