Ματίγια: «Στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό»

Όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα θέλει να πλασαριστεί ο Άρης, σύμφωνα με τον Ισπανό ανασταλτικό μέσο.

Ματίγια: «Στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό»

Όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα θέλει να πλασαριστεί ο Άρης, σύμφωνα με τον Ισπανό ανασταλτικό μέσο.

Η εμφάνιση του Άρη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το άνετο 5-0 ήταν ένα δώρο γενεθλίων για τον σύλλογο, που έχει γενέθλια την ερχόμενη Δευτέρα (25/03), όπως ανέφερε ο Χαβιέ Ματίγια στον φακό της ΕΡΤ. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που αγωνίζεται στους κίτρινους και τόνισε πως η ομάδα του έχει βλέψεις για την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Για τα 105 χρόνια που συμπληρώνει ο σύλλογος σε λίγες μέρες: «Ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και από το αποτέλεσμα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το κυνήγι της τέταρτης θέσης: «Η πέμπτη θέση είναι αυτή που θέλουμε για να βγούμε στην Ευρώπη, αλλά όσο υπάρχει πιθανότητα θα στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό. Ήρθαμε από μία δύσκολη αγωνιστική, οπότε θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αυτό που έρχεται και είναι πάλι στην έδρα μας. Σε όποιο παιχνίδι παίζουμε θέλουμε να κερδίζουμε και όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για την παρουσία του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη. Με την ομάδα έχουμε ένα εξαιρετικό σερί εμφανίσεων. Αισθάνομαι ότι έχω ρόλο και ότι μπορώ να βοηθήσω. Και η οικογένειά μου είναι καλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ όμορφο να παίζουμε ανά δύο εβδομάδες μπροστά σε αυτό τον κόσμο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.