Ο Παπαδόπουλος έπιασε από το λαιμό τον Τζουρίτσκοβιτς στα αποδυτήρια

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης μεταξύ Ξάνθης και Αστέρα Τρίπολης, οι δύο παίκτες είχαν έντονη αψιμαχία και εντέλει αντίκρισαν και οι δύο κόκκινη κάρτα.

Ο γκολκίπερ του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος, έπιασε από το λαιμό τον μέσο της Ξάνθης, Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, γι’ αυτό κι αμφότεροι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στ’ αποδυτήρια.

Το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να μην αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, όμως είχε και τρίτο ημίχρονο στα αποδυτήρια μεταξύ των δύο ομάδων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, έβρισε τον 28χρονο γκολκίπερ της Τρίπολης, Νίκο Παπαδόπουλο (συγγενικό του πρόσωπο για την ακρίβεια) στ’ αποδυτήρια. Τότε, ο δεύτερος κινήθηκε εναντίον του πρώτου και τον έπιασε από τον λαιμό.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να εκτονωθεί η ένταση. Ο διαιτητής του ματς, Γιώργος Τζοβάρας, έδειξε κόκκινη κάρτα σε αμφότερους και το περιστατικό περιγράφεται στο φύλλο αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόοπουλος είχε ανάλογο περιστατικό πέρσι στο ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό, όταν και απάντησε σε οπαδούς των πρασίνων.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk