• Αναζήτηση
 • Καταγγελίες Παράσχου: «Παράγοντες της Ξάνθης έβρισαν τους παίκτες μας!»

  Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε οτι στο ημίχρονο παράγοντες των γηπεδούχων επιτέθηκαν φραστικά στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Αστέρας Τρίπολης απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στα Πηγάδια από την Ξάνθη, με την ένταση πάντως να μην λείπει από το ματς.

  Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε ο τεχνικός των Αρκάδων Γιώργος Παράσχος παράγοντες της ακριτικής ομάδας επιτέθηκαν φραστικά στους ποδοσφαιριστές του.

  Συγκεκριμένα ο Παράσχος δήλωσε: «Έχω πικρία για όσα έγιναν στο ημίχρονο.  Κάποιοι παράγοντες επιτέθηκαν στους παίκτες μας.  Είναι κρίμα, γιατί η Ξάνθη είναι πάντα φιλόξενη προς όλες τις ομάδες. Κάποιοι παράγοντες έβρισαν κάποια παιδιά από την ομάδα μας. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά».

  Όσον αφορά το παιχνίδι, δήλωσε: «Mένω στον βαθμό, που είναι πολύτιμος. Η Ξάνθη ήταν σε όλο το διάστημα καλύτερη από εμάς, που δεν κάναμε καλή εμφάνιση». Τέλος, για τη μάχη της παραμονής σχολίασε: «αν πέσουν τρεις κι ένας με μπαράζ, κάτι που δεν είναι ακόμα σίγουρο, πιστεύω ότι οι βαθμοί που χρειάζονται για τη σωτηρία είναι πάνω από 33».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση On the beach… Οι μαυροφορεμένες γυναίκες μου έριξαν ένα μάλλον αδιάφορο βλέμμα. Σκέφθηκα ότι το «θέαμα» μιας ξένης με τα ασημένια slingbacks... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk