Καστρίτης: «Κομβικό το ματς με Κολοσσό, μας έλειψαν οι οπαδοί»

Ο 36χρονος προπονητής του «Αυτοκράτορα» δεν εφησυχάζει από τις έξι νίκες της ομάδας του και σημειώνει οτι το παιχνίδι με του Ρόδιτες είναι ιδιαίτερης σημασίας.

Μπορεί ο Αρης εδώ και λίγο καιρό να έχει διώξει τα «μαύρα σύννεφα» πάνω από τον ουρανό του «Nick Galis Hall», ωστόσο ο Γιάννης Καστρίτης θεωρεί κομβικό το ματς με τον Κολοσσό (Σάββατο 9/3, 15:45, 18 αγωνιστική).

Ο Ελληνας τεχνικός στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι τόνισε τη σημασία του ματς αυτού για την ομάδα και πρόσθεσε ότι κρύβει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καστρίτης:

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: «Επιστρέφουμε μετά από πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να αγωνιστούμε στο γήπεδό μας και μπροστά στον κόσμο μας.

Το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό είναι πολύ κομβικό για εμάς και κρύβει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν η βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας.

Αφενός, είναι μια ομάδα που έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος στους εκτός έδρας αγώνες, αρέσκεται να τρέχει πολύ και να σουτάρει πολλά σουτ τριών πόντων.

Αφετέρου, αγωνίζεται για την επιβίωσή της στην κατηγορία και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό.

Από την πλευρά μας, δυστυχώς αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών και αυτή την εβδομάδα. Άπαντες όμως, είναι συνειδητοποιημένοι για τη σημαντικότητα της αναμέτρησης.

Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και όσα από τα παιδιά μας είναι υγιή και αγωνιστούν, είναι έτοιμα να κάνουν κατάθεση ψυχής για μια ακόμη φορά.

Μας έλειψε η ατμόσφαιρα του γηπέδου μας και η στήριξη του κόσμου μας και τους περιμένουμε δίπλα μας, με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν και σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι», κατέληξε στις δηλώσεις του νεαρός προπονητής.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk