• Αναζήτηση
 • Νέα αναβολή στη δίκη για την οπλοφορία του Ιβάν Σαββίδη

  Η εκδίκαση της υπόθεσης της οπλοφορίας και εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπα στο ματς με την ΑΕΚ πήρε νέα αναβολή

  Στις 20 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση της οπλοφορίας και εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας καθώς δόθηκε νέα αναβολή της υπόθεση.

  Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενοι είναι ακόμη ο Λούμπος Μίχελ και έξι ακόμα άτομα, πέντε της ιδιωτικής φρουράς του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και ένας εν ενεργεία αστυνομικός κι αυτός μέλος της προσωπικής ασφάλειας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

   Να θυμίσουμε πως η υπόθεση άνοιξε με την ποινική δίωξη που είχε ασκήσει η αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κ. Ευαγγελία Λιάσου, για παραβάσεις του αθλητικού νόμου. Αρχικά, είχε οριστεί να εκδικαστεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, αλλά πήρε αναβολή για σήμερα και πλέον έχει δοθεί νέα αναβολή.

  Επίσης όπως είναι γνωστό από την αθλητική δικαιοσύνη ο Ιβάν Σαββίδης κουβαλά απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ ο Μίχελ απαγόρευση εισόδου για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk