Βρέθηκε σουγιάς στην πισίνα του «Παπαστράτειου» μετά την επίθεση των χούλιγκανς

Πετάχτηκε στην πισίνα την ώρα που μέσα βρίσκονταν τα κορίτσια του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας, για να προφυλαχθούν από το χάος, ενώ εκτίμησε πως είναι αυτό με το οποίο χτυπήθηκε οπαδός στην εξέδρα. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της εισβολής των χούλιγκαν στο Παπαστράτειο προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ ο διευθυντής του “Παπαστράτειου Κολυμβητηρίου”, Μηνάς Χατζηαντωνίου. Οπως τόνισε στο σύστημα καθαρισμού της πισίνας βρήκε στον πάτο της ένα σουγιά από την επίθεση των χούλιγκανς.

Μάλιστα, τόνισε πως το μαχαίρι (σ.σ. το δεύτερο που βρέθηκε) πετάχτηκε στην πισίνα την ώρα που μέσα βρίσκονταν τα κορίτσια του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας, για να προφυλαχθούν από το χάος, ενώ εκτίμησε πως είναι αυτό με το οποίο χτυπήθηκε οπαδός στην εξέδρα. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι δολοφονική επίθεση εναντίον φιλάθλων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία γυναίκες και παιδιά, εξαπέλυσαν τριάντα κουκουλοφόροι στο παιχνίδι Ολυμπιακού – Γλυφάδας στο πόλο γυναικών. Οι τριάντα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον κόσμο που ήταν στις εξέδρες, με τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης να έχουν στην κατοχή τους ακόμα και μαχαίρια.

Στο 4ο οκτάλεπτο του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΝΟΓ στο Παπαστράτειο, εισέβαλαν 30 κουκουλοφόροι και χτύπησαν φιλάθλους του Ολυμπιακού. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το παιχνίδι διεκόπη αμέσως, με τις αθλήτριες να βγαίνουν γρήγορα από την πισίνα για να τρέξουν στα αποδυτήρια. Οι δράστες της επίθεσης χτυπούσαν τον κόσμο με καδρόνια και ρόπαλα και τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης ήταν όπως προαναφέραμε στην συντριπτική τους πλειοψηφία γυναικόπαιδα!

Υπήρχαν μόλις  έξι αστυνομικοί στο Παπαστράτειο, οι οποίοι και αποχώρησαν από την μέση μετά από απειλές. Η απουσία αστυνομικών δυνάμεων επέτρεψε στους εισβολείς να προκαλέσουν ζημιές στον χώρο και να επιτεθούν σε ανυποψίαστους φιλάθλους και η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου.

Στις εξέδρες βρίσκονταν κυρίως οι οικογένειες των αθλητριών των δύο ομάδων και η δολοφονική επίθεση σόκαρε τους πάντες, καθώς όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος από την σχετική φωτογραφία, οι κουκουλοφόροι εισβολείς επιτέθηκαν με μαχαίρια.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk