• Αναζήτηση
 • Προαλείφεται για προπονητής ο Αντρέα Πίρλο

  Ιταλικά δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Αντρέα Πίρλο έτοιμο να ξεκινήσει καριέρα προπονητή και τη Γιουβέντους διατεθειμένη να του προσφέρει την ευκαιρία

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αν ισχύει ότι οι πνευματικά προικισμένοι παίκτες και οι στρατηγοί εντός αγωνιστικού χώρου, είναι οι καλύτεροι… υποψήφιοι για να γίνουν μελλοντικοί προπονητές, τότε ο Αντρέα Πίρλο είναι από τους πρώτους που θα μας ερχόταν στο μυαλό.

  Κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτονται και στη γειτονική Ιταλία σύμφωνα με ιταλικά Μέσα. Η Corriere della Sera αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Πίρλο βρίσκεται σε επαφές με τη Γιουβέντους, για να αναλάβει την ομάδα U-23 των σχεδόν… μόνιμων πρωταθλητών Ιταλίας τα τελευταία χρόνια.

  Δεν είναι μυστικό το γεγονός πως ο Ιταλός παλαίμαχος playmaker της Σκουάντρα Ατζούρα που αγωνίστηκε για την Μεγάλη Κυρία με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 2011-2015, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να είναι στο Τορίνο η αφετηρία της προπονητικής του καριέρας.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk