• Αναζήτηση
 • Μπορντό : Απήγαγαν τη μητέρα του Καλού και ζητούν λύτρα

  Θύμα απαγωγής έπεσε στη Νιγηρία η μητέρα του εξτρέμ της Μπορντό, Σάμουελ Καλού με τους δράστες να ζητούν λύτρα για την απελευθέρωση της

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το καλοκαίρι του 2018 ο Σάμουελ Καλού μεταπήδησε από τη βελγική Γάνδη στη γαλλική Μπορντό και αυτόματα ανέβασε τις ποδοσφαιρικές μετοχές του. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο φαίνεται πως κατέστησε στόχο κακοποιών την οικογένεια του στη Νιγηρία.

  Η μητέρα του μάλιστα έπεσε θύμα απαγωγής προ ημερών με τους δράστες να αξιώνουν λύτρα για να την απελευθερώσουν.

  Η άτυχη γυναίκα οδηγούσε στην πόλη Αμπά, όταν άγνωστοι μπήκαν εμπόδιο στο δρόμο της, την έβγαλαν από το όχημα και την πήραν μαζί τους χωρίς να πειράξουν τα άλλα της παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

  Όπως αναφέρει η Guardian, πίσω από το σχέδιο απαγωγής βρίσκεται η τοπική μαφία, καθώς μετά την μεταγραφή του 21χρονου Καλού στην Μπορντό άγνωστοι παρακολουθούσαν το σπίτι της οικογένειας.

  «Σας παρακαλώ βοηθήστε με να απελευθερώσω τη μητέρα μου. Η μητέρα μου απήχθη την Τετάρτη 27 του περασμένου μήνα και καλούν συνεχώς ζητώντας περισσότερα λύτρα» ανέφερε σε μήνυμα που εξέπεμπε SOS ο Σάμουελ Καλού (5 συμμετοχές, 1 γκολ με την Εθνική Νιγηρίας).

  Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ποσό που ζητείται ως λύτρα είναι 120 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο οι απαιτήσεις των δραστών δεν είναι σταθερές.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk