• Αναζήτηση
 • Μόνο μέσω ίντερνετ τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

  Από αύριο Τετάρτη (6/3) θα αρχίσει (και αποκλειστικά μέσω ίντερνετ) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ατρόμητος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στο γήπεδο της Τούμπας (17:15)

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι ο ΠΑΟΚ (που έχει υπερβεί τις 20.000 κάρτες διαρκείας) θα διαθέσει εισιτήρια μόνο μέσω ίντερνετ.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

  «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Τετάρτη (6/3) και από τις 09:00 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική της Super League Σουρωτή που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (10.03, 17.15).

  H διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και MONO μέσω internet.

  Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

  Θύρα Τιμή

  1 €30

  2, 3 €25

  5, 6 €15

  4A €10

  7A €15

  7, 8 €10

  VIP 3ου: €80

  VIP 4ου: €80

  Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:

  A. Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

  Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο: Τετάρτη (06.03): 09:00-17:00 Πέμπτη (07.03): 09:00-17:00 Παρασκευή (08.03): 09:00-17:00 Σάββατο (09.03): 09:00-15:00Κυριακή (10.03): 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

  Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

  Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

  Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

  Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω Ticketmaster και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

  Δ. Καταστήματα Public

  Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk