• Αναζήτηση
 • Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον ΠΑΟΚ, λόγω Λουτσέσκου

  Βαρύ πρόστιμο αναμένεται να επιβληθεί στον Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά τις υβριστικές δηλώσεις του στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο. Αν ο Ρουμάνος… υποτροπιάσει και πάλι, «καίγεται» και ο ΠΑΟΚ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δίωξη ασκήθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου τη Δευτέρα (4/3) από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για τα όσα δήλωσε μετά το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα, με την κατηγορία να κάνει λόγο για «επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης ή δυσμενών κρίσεων».

  Η προβλεπόμενη ποινή για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι η επιβολή χρηματικού προστίμου που ξεκινά από 20.000 ευρώ ενώ για πιο επιβαρυντικές περιστάσεις φτάνει μέχρι και τις 50.000. Το ποσό αυτό ωστόσο διπλασιάζεται για περιπτώσεις σαν αυτή του Λουτσέσκου ο οποίος είναι ήδη μια φορά υπότροπος.

  Σε περίπτωση τρίτης… υποτροπής τότε ο Ρουμάνος θα βρεθεί αντιμέτωπος όχι μόνο με βαρύτερα πρόστιμα αλλά υπάρχει και η περίπτωση απαγόρευσης συμμετοχής σε ποδοσφαιρικές δραστηριότητες από 3 έως 6 μήνες.

  Επιπλέον ο Πειθαρχικός Κώδικα της ΕΠΟ επιβάλλει και αφαίρεση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, της ομάδας στην οποία αξιωματούχος είναι το πρόσωπο που θα κάνει τις ελεγχόμενες δηλώσεις, με το… καμπανάκι να χτυπάει φυσικά για τον ΠΑΟΚ.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk