• Αναζήτηση
 • Η προθεσμία για την παράδοση των τίτλων των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

  Μέχρι ποια ημερομηνία μπορούν οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παραλάβουν τους οριστικούς τίτλους μετοχών από τα γραφεία της Τούμπας

  Στην έκδοση οριστικών τίτλων μετοχών προχώρησε το προηγούμενο διάστημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσους αγόρασαν μετοχές σε αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που πραγματοποιήθηκαν μέχρι και την Τακτική Γενική Συνέλευση της 20 Δεκεμβρίου 2016.

  Σήμερα Τρίτη (5/3) η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ υπενθύμισε ότι η διάθεση των τίτλων στους μετόχους της θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Μαΐου του 2019. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, όσοι δεν έχουν παραλάβει τους τίτλους τους θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού για την εξυπηρέτησή τους.

  Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

  «Συνεχίζεται η παράδοση των οριστικών τίτλων μετοχών στους μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που πραγματοποιήθηκαν μέχρι και την Τακτική Γενική Συνέλευση της 20.12.2016.

  Η διάθεση των ονομαστικών τίτλων μετοχών θα διαρκέσει έως 31.05.2019. Μετά το πέρας της 31.05.2019 καλούνται οι μέτοχοι να επικοινωνήσουν στο email: Helpdesk@paokfc.gr, προκειμένου να προγραμματίζεται ραντεβού προς εξυπηρέτησή τους.

  Η διάθεση θα πραγματοποιείται καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 17.00 αυστηρά, με αλφαβητική κατάταξη ως ακολούθως:

  – Κάθε Δευτέρα από Α έως και Ε

  – Κάθε Τρίτη από Ζ έως και Κ

  – Κάθε Τετάρτη από Λ έως και Ο

  – Κάθε Πέμπτη από Π έως και Σ

  – Κάθε Παρασκευή από Τ έως και Ω».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk