• Αναζήτηση
 • Ο Τίγρης και ο Κάβουρας! (vid)

  Δεν είναι κάποιος νέος μύθος του Αισώπου, είναι η πραγματικότητα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη που παλιά τον «ονόμασαν» Τίγρη αλλά πλέον τον ξέρουν όλοι ως Κάβουρα. Αν δεν μας πιστεύεται δείτε το video…

  Μιλάμε για έπος! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης… βγήκε στο γυαλί και τα «σπάει». Ε, πώς να το κάνουμε άλλωστε μιλάμε για σταρ! Φυσάει ο διοικητής της ΑΕΚ. Ο άνθρωπος που για να μην βάλει το χέρι στην τσέπη και πληρώσει τα χρέη της ΑΕΚ την έριξε στην Γ΄ Εθνική και την πήρε «καθαρή» και ξάστερη. Και πορεύτηκε με τους Θωμάδες στην νέα εποχή. Ο «Τίγρης» όπως του έχουν κολλήσει εδώ και χρόνια το παρατσούκλι οι δικοί του. Παρατσούκλι που γουστάρει με τρέλα ο Μελισσανίδης.

  Όχι, ο διοικητής της ΑΕΚ δεν πήρε την πουράκλα του για να πάει να παίξει Ρουκ Ζούκ, αν και θα μπορούσε καθώς αν κέρδιζε θα έπαιρνε και το κάτι τις… Ως γνωστόν ο άλλοτε Τίγρης έχει μια μικρή δυσκολία στα χρήματα. Όπως καλή ώρα στην ΑΕΚ που διαλύθηκε αγωνιστικά γιατί απλά ο Μελισσανίδης δεν ήθελε να δώσει φράγκο από τα 30 εκατ. ευρώ που πήρε από τας Ευρώπας. Τα έβαλε στην τσέπη και ησύχασε.

  Του έμεινε όμως το νέο παρατσούκλι. Ο Τίγρης και ο Κάβουρας λοιπόν δεν είναι κάποιος νέος μύθος του Αισώπου. Είναι το ίδιο πρόσωπο.

  Τι ακριβώς συνέβη στο γνωστό τηλεπαιχνίδι με την Ζέτα Μακρυπούλια; Παίκτης της μίας από τις δύο ομάδες προσπάθησε να περιγράψει τη λέξη «κάβουρας» στον συμπαίκτη του, ρωτώντας τον τι είναι ο Μελισσανίδης για να τον βοηθήσει να την βρει. Και βεβαίως την βρήκε!

  Αναλυτικά ο επικός διάλογος:

  «-Ο Μελισσανίδης τι είναι;

  -Τίγρης.

  -Άλλο;

  -Πρόεδρος.

  -Εκτός από τίγρη τι άλλο τον έχουνε πει;

  -Τι άλλο τον έχουνε πει; Κάβουρας!».

  Λογοτιμίτικα πράγματα…

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk