• Αναζήτηση
 • Υπόθεση Novartis: Στο αρχείο η πειθαρχική έρευνα σε βάρος Τουλουπάκη

  Aπό την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο αρχείο έχει τεθεί από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η πειθαρχική έρευνα σε βάρος της επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων συναδέλφων της Χρήστου Ντζούρα και Στέλιου Μανώλη την οποία διενεργούσε ο αντεισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Γρηγόρης Πεπόνης.

  Η έρευνα είχε ξεκινήσει με αφορμή αναφορά του πρώην εποπτεύοντα της εισαγγελίας διαφθοράς Γιάννη Αγγελή η οποία σχετικά με τη διαρροή συνάντησης των δικαστικών λειτουργών με αμερικανούς αξιωματούχους στη Βιέννη.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, την αρχειοθέτηση της υπόθεσης ζήτησε ο Γρηγόρης Πεπόνης με πόρισμα που υπέβαλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία και την αρχειοθέτησε.

  ΝΔ: H σκευωρία της Novartis θα αποκαλυφθεί

  Εξηγήσεις από την κυβέρνηση σχετικά με εξελίξεις στην υπόθεση Novartis ζητά η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι «θέλει δεν θέλει, η σκευωρία που έστησε θα αποκαλυφθεί».

  «Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών: Αληθεύει ή όχι ότι ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης διέταξε έρευνα εναντίον της κ. Τουλουπάκη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis; Κι αν ευσταθεί, πώς είναι δυνατόν η κ. Τουλουπάκη να παραμένει στη θέση της;» αναφέρεται συγκεκριμένα σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

  «Αληθεύει ή όχι ότι το πόρισμα των 3.000 σελίδων που παραδόθηκε στην κ. Παπασπύρου δεν έχει κανένα στοιχείο για τα πολιτικά πρόσωπα που ερευνώνται εδώ και ενάμιση χρόνο;» διερωτάται, για να καταλήξει η ανακοίνωση της ΝΔ πως «η κυβέρνηση δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Θέλει δεν θέλει η σκευωρία που έστησε για να συκοφαντήσει ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk