Νέο γύρο σχολίων προκαλεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά την καταδίκη του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών το οποίο τον έκρινε χτες ένοχο για εξύβριση αναφορικά με τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, τον οποίο ο Πολάκης κατηγόρησε ότι δήθεν διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχωρούσε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας όπου εργαζόταν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Παρά την καταδικαστική απόφαση ο Π. Πολάκης δεν σταμάτησε εκεί αντίθετα προχώρησε σε μία ανάρτηση στο facebook στην οποία με τη γνωστή του φρασεολογία φτάνει ακόμα και να απειλεί θα μπορούσε να πει κανείς το νεκρό δημοσιογράφο. Οπως ισχυρίζεται έχασε την αγωγή επειδή δεν ασχολήθηκε λόγω του θανάτου του ενάγοντος και προαναγγέλλει ότι θα ασχοληθεί στο Εφετείο, για να αναφέρει ότι «εκεί που μας χρώσταγαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι».

Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη «μετα θανατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά καταγγελίες του Παύλου Πολάκη στη Βουλή στις 6.3.2017, οπότε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ισχυριστεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε στείλει μέσω διευθυντή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με 25 άτομα που διορίστηκαν στον Οργανισμό και σε αυτούς συμπεριλαμβανόταν και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης. Σχετική έρευνα απέδειξε ότι ο Βασίλης Μπεσκένης δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ, με αποτέλεσμα το Πολυμελές Πρωτοδικείο, όπως δείχνει η απόφαση που δημοσιεύτηκε στα dikaiologitika.gr, να δέχεται τα επιχειρήματα του Βασίλη Μπεσκένη, καθώς έκρινε ότι πρόκειται για «ψευδείς ισχυρισμούς» του υπουργού που είχαν σκοπό «να προσβάλουν και προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψή του».

Η καταδικαστική απόφαση εις βάρος του αναπληρωτή υπουργού υγείας δεν πέρασε απαρατήρητη από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης, καθώς οι χρήστες του Twitter δεν άργησαν να βομβαρδίσουν με δηλητηριώδη σχόλια για τον Π. Πολάκη.