Τις «τζάμπα μαγκιές» χωρίς, όμως, να δίνει ουσιαστική απάντηση για την ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα και το πως βρέθηκε τόσο λεπτομερής η συνομιλία στα ΜΜΕ συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης, μέσω Facebook.

Μάλιστα, πέρα από το γεγονός ότι μένει αμετανόητος, προσπαθεί να υποδυθεί και το… θύμα λέγοντας ότι προσπαθούν να τον «τελειώσουν» αφού «έρχονται τα πορίσματα και οι διώξεις για τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και της NOVARTIS… και όσο πλησιάζουν τόσο ο πανικός κυριεύει την αξιωματική αντιπολίτευση και άλλους θεσμικούς (και μη) παράγοντες… που επιχειρούν με λάσπη να με «τελειώσουν» πριν μαθευτούν τα νέα που τους αφορούν».

Νωρίτερα με το ίδιο ύφος του «τσάμπα μάγκα» μίλησε στη Βουλή για το επίμαχο δάνειο των 100.000 ευρώ λέγοντας που είναι οι «υπερασπιστές των προσωπικών δικαιωμάτων τώρα που με κατακρεουργούν».

Αντί να απολογηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για τις απειλές εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα αλλά και για την ηχογράφηση της συνομιλίας συνεχίζει να ζητάει και τα… ρέστα τονίζοντας: «Βγαίνει μία διαρροή που λέει ότι πήρα παράνομο δάνειο. Βγαίνει η Τράπεζα και λέει είναι νόμιμο και μετά διαρρέει ο κ.  Στουρνάρας  ότι συγκάλεσε συμβούλιο για να ελέγξει το νόμιμο του δανείου» και προσθέτει:

«Τον πήρα τηλέφωνο. Επιβεβαιώνω τη συνομιλία που είχαμε. Υπάρχει καμία διάψευση του περιεχομένου;» αναρωτήθηκε ο κ. Πολάκης και συνέχισε με μισόλογα: «Το πρόβλημα είναι αν τον ηχογράφησα; Δεν τον ηχογράφησα. Ότι θέλω το λέω καθαρά. Να μην πετάει τη μπάλα στην εξέδρα» είπε για να καταλήξει. «Που είπα ότι ηχογράφησα τη συνομιλία, έχω τεράστιο μνημονικό…».