Ο Νίκλας Χουλτ είναι ο άτυχος των τελευταίων ημερών, μιας και υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού. Ο Σουηδός αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε στη Nova για τον τραυματισμό του και την πορεία της Ενωσης μέχρι στιγμής, αλλά και τη δική του εικόνα φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το πώς τραυματίστηκε: «Είχα την μπάλα στα πλάγια και ήταν δύσκολο να την προλάβω, μιας και ήταν κοντά στο να βγει έξω. Το τελευταίο πράγμα που συνέβη, ήταν να πέσω εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω ενοχλήσεων».

-Για τα αποτελέσματα των εξετάσεων σχετικά με το μέγεθος του τραυματισμού: «Τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο άσχημα, μιας και πίστευα ότι ήταν πιο σοβαρός ο τραυματισμός απ΄ότι αποδείχθηκε. Όταν τραυματίζεσαι πάντα ανησυχείς ότι θα μείνεις για καιρό έξω, όπως και να χει όμως δεν είναι ωραίο το να τραυματίζεσαι. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν θα μείνω για πολύ καιρό έξω».

-Για τον τραυματισμό του: «Τις πρώτες μέρες με πονούσε, είναι κάτι σαν μυϊκή ρήξη, σαν δυνατό χτύπημα. Τώρα είμαι καλύτερα και όσα θα περνάει ο καιρός θα βελτιώνεται η κατάσταση».

-Για την μέχρι στιγμής πορεία της ΑΕΚ αλλά και τη δική του: «Ήταν πολύ θετικό ότι έπαιξα σε τόσα παιχνίδια. Μπήκαμε στο Champions League, αλλά βέβαια τα αποτελέσματα που φέραμε δεν ήταν θετικά. Κάναμε βέβαια και καλά ματς. Στο πρωτάθλημα έχουμε θετική πορεία, αν εξαιρέσουμε μία περίοδο κατά την οποία δεν ήμασταν καλοί και γι΄αυτό βρισκόμαστε πίσω από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή. Είμαι χαρούμενος εδώ μέχρι στιγμής. Έχω παίξει στα περισσότερα από τα παιχνίδια, τόσο σε Champions League όσο και σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ήταν μία πολύ καλή σεζόν για μένα και έκανα και κάποια καλά παιχνίδια στο Champions League. Στο πρωτάθλημα από την άλλη έχει πάει καλά, μιας και κερδίζουμε τα περισσότερα παιχνίδια. Είχα την ευκαιρία να αναδείξω το επιθετικό παιχνίδι μου».