Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/2, 17:00) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια.

Ο Ρικ Πιτίνο αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου που έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση του και έμεινε εκτός προπόνησης.

Στο ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» πάντως δεν ανησυχούν και περιμένουν να είναι αύριο κανονικά στην αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Από εκεί και πέρα ο Νικ Καλάθης παρά το πρόβλημα που έχει στο πέλμα του, έναν τραυματισμό που αντιμετωπίζει με θεραπεία και συντήρηση από την αρχή της χρονιάς, θα είναι κανονικά στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα θεραπείας και συντήρησης, αλλά εάν υπάρχει δυνατότητα θα ξεκουράζεται σε κάποια ματς κυρίως του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το θέμα είναι πως δύσκολα θα βρεθεί αυτή η δυνατότητα. Διότι οι τραυματισμοί των Λοτζέσκι, Παππά και Λάνγκφορντ δεν επιτρέπουν τέτοιες… πολυτέλειες. Ο τελευταίος έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος και με εμφανή τα σημάδια της απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους στο παιχνίδι του.

Συν τοις άλλοις δεν είναι πλέι μέικερ και κυρίως δεν έχει την παρέμβαση του Νικ Καλάθη στο παιχνίδι της ομάδας. Όλα αυτά λοιπόν συνηγορούν στο ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να συντηρήσει την κατάσταση παίρνοντας κάποιες ημέρες ξεκούρασης σε συνεννόηση με το ιατρικό και το τεχνικό τιμ.