Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης το απόγευμα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει ράμματα στη μύτη από τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (έπειτα από σύγκρουση με τον Κάστρο), νιώθει καλύτερα και θέλει να αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Δώνης θα δει κι αύριο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο διεθνής μέσος κι αφού κάνουν μία συζήτηση, θα αποφασιστεί αν θα είναι στην αποστολή κι αν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει ή έστω να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του παιχνιδιού. Σίγουρα εκτός είναι ο Ινσούα που έκανε θεραπεία όπως και ο Κουλιμπαλί, ο οποίος θα επιδιώξει να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ή σε αυτό με την ΑΕΚ.

Στη διάθεση του τεχνικού του «τριφυλλιού» θα είναι ο Χρήστος Δώνης. Ο νεαρός μέσος γυμνάστηκε κανονικά και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει με τον Κάτσε, αν δεν επιλέξει ο πατέρας του τον Κουρμπέλη. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία για τον καθοριστικό αγώνα με παιχνίδι κατοχής και διπλό τακτικής.