Δεν χάνει την πίστη του για πρόκριση επί της Ντιναμό Κιέβου ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 2-2 στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς και ότι οι πιθανότητες ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι μοιρασμένες.

«Σήμερα ξεκινήσαμε καλά. Βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε και τρίτο γκολ. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το δεύτερο μέρος. Αφήσαμε τη Ντιναμό να κυκλοφορήσει την μπάλα, κάτι που είχαμε μελετήσει ότι δεν έπρεπε να κάνουμε. Έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί. Εκμεταλλεύτηκαν ότι κάτσαμε πιο πίσω.

Όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς. Να είμαστε οι καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι και να περάσουμε. Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο ματς. Η Ντιναμό είχε περισσότερη κατοχή κι εμείς περισσότερες φάσεις για γκολ. Το ίδιο θα συμβεί κι εκεί. Θα είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας. Κάποιες λεπτομέρειες δεν μας πήγαν καλά σήμερα.

Έπρεπε να ξεπεράσουμε γρήγορα ό,τι συνέβη στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τώρα πρέπει μπροστά στους φιλάθλους μας να κερδίσουμε οπωσδήποτε την Κυριακή», ήταν τα λόγια του Μαρτίνς.