• Αναζήτηση

Χρυσοβελώνη: Γιατί όχι στον ΣΥΡΙΖΑ;

Βρίσκεται στην διάθεση του πρωθυπουργού που είναι αρμόδιος για τη σύνθεση της κυβέρνησης και για τη δική μου πορεία

Ανοιχτή σε πρόταση προσχώρησης στον ΣΥΡΙΖΑ η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Σε πρώτη φάση δεν θα είχα αντίρρηση αλλά τα πράγματα είναι ακόμα πολύ νωπά» είπε η κυρία Χρυσοβελώνη προσθέτοντας ότι «για να προσχωρήσει κανείς στο κόμμα δεν φτάνει να το επιθυμώ εγώ αλλά να είναι αποδεκτό και από το κόμμα».

«Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση προς το παρόν. Βρίσκομαι στην διάθεση του πρωθυπουργού που είναι αρμόδιος για τη σύνθεση της κυβέρνησης και τη δική μου πορεία» συμπλήρωσε η κυρία Χρυσοβελώνη.

Η υφυπουργός Εσωτερικών έκρινε, επίσης, ότι «καλώς έπραξαν» οι έξι βουλευτές που με επιστολές τους ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν όλα τα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση στο μέλλον, καθώς κατά την ίδια «αυτό συνέβη για να διασφαλιστεί η διαμόρφωση μιας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ».

«Είναι κάτι που δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από αυτό που έχει, η διασφάλιση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Η κυρία Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης είναι υπουργοί και θεωρείται δεδομένο ότι στηρίζουν την κυβέρνηση και τα νομοσχέδιά της» ισχυρίστηκε η κυρία Χρυσοβελώνη.

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk