• Αναζήτηση

Για διαγραφή της Χρυσοβελώνη και όχι παραίτηση μιλούν οι ΑΝΕΛ

Δριμεία επίθεση στην υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποίος λίγες ώρες μετά την παραίτησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανέφερε πως έχει προηγηθεί η διαγραφή της από τους ΑΝΕΛ

Δριμεία επίθεση στην υφυπουργό Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποίος λίγες ώρες μετά την παραίτησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ξεκαθάρισε πως της παραίτησης έχει προηγηθεί η διαγραφή της από το κόμμα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τοσουνίδη:

«Κυρία Χρυσοβελώνη, ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής.

Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς.

Και τέλος, όσον αφορά την «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε.

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk