Χρυσοβελώνη: Adios στους ΑΝΕΛ με αιχμές για Καμμένο

Με επιστολή προς τον πρόεδρο του κόμματος γνωστοποίησε την παραίτηση της

Με αιχμές για τη στάση του Πάνου Καμμένου σε κρίσιμα ζητήματα για τη χώρα, αλλά και τη συμπεριφορά του απέναντι σε στελέχη του κόμματος, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη γνωστοποιεί με επιστολή της προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ την παραίτησή της από το κόμμα.

Στην επιστολή, που η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απέστειλε μία ημέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας τη ρήξη της με τον Πάνο Καμμένο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«Οι προσωπικές επιλογές σας για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν άλλο περιθώριο».

Τον ευχαριστεί πάντως που την πρότεινε για την ανάληψη συγκεκριμένων καθηκόντων και προσθέτει, προφανώς για να προλάβει άλλες ερμηνείες:

«Πρόεδρε, οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίσουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως την συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια».

Η επιστολή της Μαρίνας Χρυσοβελώνη

«Κύριε πρόεδρε,

Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι από σήμερα παύω να αποτελώ μέλος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο.

Σας ευχαριστώ πολύ για την έως τώρα κοινή μας πολιτική συμπόρευση και συνεργασία, καθώς και για τις φορές που μου προτείνατε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων. Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ για το όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας μας.

Πρόεδρε,

Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως την συνείδησή μας.

Καλή μεν η φιλία, φίλτατη δε η αλήθεια.

Ιδίως, όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε.

Μαρίνα Χρυσοβελώνη»

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk