Απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρο Τοσουνίδη, σχετικά με το θέμα της παραίτησης ή διαγραφής της, δίνει η υφυπουργός Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη με μεταμεσονύχτια ανακοίνωση του γραφείου της, στην οποία κάνει λόγο για υβριστικούς και ψευδείς ισχυρισμούς του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Σχόλιο του πολιτικού γραφείου της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη για την ανακοίνωση με υβριστικό αλλά και ψευδές περιεχόμενο του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

Ο εκπρόσωπος, στην προσπάθεια του να «εκπροσωπήσει», έγινε χορηγός αποδείξεων για την πλήρη επιβεβαίωση του περιεχομένου της ανακοίνωσης αποχώρησης της κ. Μ. Χρυσοβελώνη.

Τον ευχαριστούμε, αν και λυπούμαστε περισσότερο.

Υ.Γ: Ας μας στείλει και ας δημοσιοποιήσει τα αποδεικτικά:

1. από την πρόσκληση για την «χθεσινή» συνεδρίαση του αναφερόμενου κομματικού οργάνου στην ανακοίνωση του, εκείνη που θα έδινε το δικαίωμα να παρασταθεί η Μ. Χρυσοβελώνη για να υπερασπισθεί τον εαυτό της,

2. από την «χθεσινή» αποστολή της απόφασης στην κ. Μ. Χρυσοβελώνη, την έκδοση της «χθεσινής» σχετικής ανακοίνωσης που έκανε ή κάποιας «χθεσινής» δημοσίευσής της.

3. προκαλεί κατάπληξη και θλίψη το ότι η ανακοίνωση του εκπροσώπου για να «πείσει» έχει ημερομηνία έκδοσης 16|1|19 (βλέπε: «Δελτίο Τύπου 16/01/2019», ιστοσελίδα ΑΝΕΛ), ενώ έχει εκδοθεί για γεγονός, την παραίτηση της κ. Μ.Χρυσοβελώνη, της 17|01|19.