• Αναζήτηση
 • «Η Ίντερ δίνει τον Πέρισιτς με 40 εκατ. ευρώ»

  Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου αναφέρουν πως οι νερατζούρι είναι έτοιμοι να δώσουν τον Κροάτη επιθετικό, αν δεχθούν πρόταση 40 εκατ. ευρώ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έτοιμη να συζητήσει την πώληση του Ιβάν Πέρισιτς είναι η διοίκηση της Ίντερ σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, αρκεί βέβαια να δεχθεί πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ιταλικές εφημερίδες η ομάδα του Μιλάνου θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Καράσκο, αλλά για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή θα πρέπει να αποχωρήσει ο Πέρισιτς.

  Πάντα με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, η Ίντερ δεν θα έλεγε όχι σε πώληση του διεθνούς επιθετικού αν στα ταμεία της μπουν 40 εκατ. ευρώ και η ιταλική ομάδα περιμένει προτάσεις για τον παίκτη.

  Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κάνει πρόταση 50 εκατ. ευρώ στην Ίντερ για την απόκτηση του Πέρισιτς, αλλά η Ίντερ είχε απαντήσει αρνητικά.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk