• Αναζήτηση
 • Οδυσσέας Βλαχοδήμος : «Ζω ένα όνειρο στην Μπενφίκα»

  Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Μπενφίκα τόνισε πως ζει ένα όνειρο και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει για να διατηρήσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας

  Περιχαρής που ζει ένα όνειρο στην Μπενφίκα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των «αετών» ο Οδυσσέας Βλαχοδήμο.

  Επιπλέον, ο έλληνας τερματοφύλακας μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά προκειμένου να διατηρήσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας.

  Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού:

  «Ζω ένα όνειρο που παίζω στην Μπενφίκα. Προσπαθώ να δείχνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις. Όλοι οι τερματοφύλακες το κάνουν, όμως στο τέλος αποφασίζει ο προπονητής. Είμαι χαρούμενος που παίζω και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη με καλά ματς.

  Δεν είναι μόνο η άμυνα ή ο τερματοφύλακας, είναι όλη η ομάδα που αμύνεται. Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε τα παιχνίδια που έρχονται. Η Μπενφίκα είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου κι αυτό φαίνεται από την οργάνωσή της. Η ομάδα μας παρέχει τα πάντα, μας προστατεύει, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Νιώθω σαν στο σπίτι μου».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk