• Αναζήτηση
 • Όμιλο του EuroBasket 2021 θέλει να διοργανώσει η Αθήνα

  Διατεθειμένη να διεκδικήσει όμιλο του EuroBasket 2021 είναι η Αθήνα. Τόσο η Ελληνική Ομοσπονδία όσο και η κυβέρνηση εκφράζουν την επιθυμία η Ελλάδα να αναλάβει και πάλι μεγάλες διοργανώσεις

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δυναμικό «παρών» στις μεγάλες διοργανώσεις θέλει να δώσει και πάλι η χώρα μας. Μετά τη διαφαινόμενη διοργάνωση του Final Four της Ευρωλίγκας στην Αθήνα το 2020 και τη διεκδίκηση τόσο του Euro 2028 όσο και του Μουντιάλ του 2030, η Ελλάδα επιθυμεί να φιλοξενήσει και έναν όμιλο του Ευρωμπάσκετ του 2021.

  Όπως γίνεται γνωστό, η Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και η κυβέρνηση προχωρούν τις διαδικασίες ώστε να αναλάβουμε τη διοργάνωση ενός ομίλου του Eurobasket 2021, στο οποίο θα συμμετάσχουν 24 ομάδες.  Συγκεκριμένα, η πολιτεία αναμένεται  σύντομα να καταθέσει την πρότασή της στη FIBA η οποία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα (17 Δεκεμβρίου) να δέχεται αιτήσεις για το συγκεκριμένο τουρνουά.

  Εξάλλου, αξίζει να θυμίσουμε πως το Eurobasket 2015 (Γαλλία, Γερμανία, Κροατία, Λετονία), αλλά και αυτό του 2017 (Τουρκία, Φινλανδία, Ισραήλ, Ρουμανία)  διοργανώθηκαν από τέσσερις χώρες από κοινού, με τα αποτελέσματα να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα.

  Τέλος, σημειώνουμε πως η χώρα μας, μαζί με τις Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία, θα διεκδικήσει τη συνδιοργάνωση τόσο του Euro του 2028 αλλά και του Μουντιάλ του 2030.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk