• Αναζήτηση
 • «Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στα προγράμματα της Ε.Ε. για τη διάδοση όλων των αθλημάτων»

  Tο 2019 η παρουσία του Ολυμπιακού στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ εντείνεται ακόμα περισσότερα καθώς συμμετέχει σε 5 νέες πρωτοβουλίες έχοντας τον ρόλο του συντονιστή σε δύο από αυτές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Ολυμπιακός το 2019 θα συμμετάσχει σε 5 ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ ,έχοντας τον ρόλο του συντονιστή σε δύο από αυτές.

  Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη με δήλωση της το αποκάλυψε τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δείχνει έμπρακτα πως είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο, ενώ έδωσε μία μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει τη νέα χρονιά όσον αφορά τις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου.

  Αναλυτικά η δήλωση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο και το δείχνει έμπρακτα, συμμετέχοντας στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διάδοση όλων των αθλημάτων καθώς και για την διάδοση των Ολυμπιακών ιδεών, αξιών και αρχών».

   

  View this post on Instagram

   

  Το 2019 η παρουσία του Ολυμπιακού στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ εντείνεται ακόμα περισσότερα καθώς συμμετέχει σε 5 νέες πρωτοβουλίες έχοντας τον ρόλο του συντονιστή σε δύο από αυτές. Η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη παρουσιάζει τα νέα προγράμματα δίνοντας μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει το νέο έτος όσον αφορά τις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου. Χριστίνα Τσιλιγκίρη: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο και το δείχνει έμπρακτα, συμμετέχοντας στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διάδοση όλων των αθλημάτων καθώς και για την διάδοση των  Ολυμπιακών ιδεών, αξιών και αρχών». #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #EMCA #multisportclub #erasmusplus #erasmus

  A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk