• Αναζήτηση
 • Αρνητική η NOVA στο ενδεχόμενο εμβόλιμης αγωνιστικής

  Το συνδρομητικό κανάλι της NOVA, είναι αρνητικό στο ενδεχόμενο διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής ως εμβόλιμη.

  Η 15η αγωνιστική της Superleague θα διεξαγόταν κανονικά σήμερα Σάββατο (22/12) και αύριο Κυριακή (23/12), αλλά αναβλήθηκε λόγω της απόφασης των διαιτητών να απέχουν από τα καθήκοντά τους λόγω της επίθεσης και του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου, έξω από το σπίτι του.

  Η πρόθεση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος είναι να γίνει η εν λόγω 15η αγωνιστική ως εμβόλιμη σε κάποια βολική ημερομηνία αλλά το συνδρομητικό κανάλι της NOVA είναι αντίθετο στο ενδεχόμενο αυτό και το ξεκαθάρισε με την ακόλουθη τοποθέτηση του, με την οποία ζητά από τη Superleague την διεξαγωγή της στο αμέσως επόμενο σαββατοκύριακο.

  «Με επιστολή της προς την Super League, η συνδρομητική πλατφόρμα τονίζει ότι το Δ.Σ. της Super League πρέπει να αποφασίσει και να εισηγηθεί άμεσα στην ΕΠΟ την λύση αυτή, ξεπερνώντας στην πράξη τα όποια τυπικά ζητήματα του ΚΑΠ.

  Η Nova ζητάει από το Δ.Σ. της Super League “να πράξει κάθε τι αναγκαίο” προκειμένου να συνεννοηθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς και να αποκλειστεί η όποια εμβόλιμη αγωνιστική που θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα.

  Σύμφωνα με την πρόταση της Nova και με δεδομένο ότι οι διαιτητές θα επανεκτιμήσουν την στάση τους στις 4/1/2019, το πιθανότερο σενάριο είναι η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί το τριήμερο 12-13-14/1 ολοκληρώνοντας τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά και θα ολοκληρωθεί μια εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk