• Αναζήτηση
 • Τόμας: «Ο Πιτίνο έχει αφήσει το στίγμα του»

  Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα από την Αρμάνι και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο, όπως όλα δείχνουν, προπονητή του Τριφυλλιού.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στα πολλά λάθη που έκαναν οι Πράσινοι απέδωσε την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο ο Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρικ Πιτίνο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Αμερικανός είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που έχει αφήσει το στίγμα του.

  Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάναμε πολλά λάθη. Κερδίζει συνήθως η ομάδα με τα μικρότερα λάθη. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Οι προπονητές ξέρουν την ομάδα και ουσιαστικά άλλαξαν λίγα πράγματα. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε σκληρά. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο Πιτίνο. Τον παρακολουθούσα στενά στο Κολέγιο. Είναι ένας προπονητής που έχει αφήσει το στίγμα του».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η ζωή σε ένα private jet… Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής τίναξε βαριεστημένα τη στάχτη του πούρου του. Ρούφηξε μια γουλιά από το τσάι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk