• Αναζήτηση
 • Ουσεϊνού Μπα: Το νέο project «μαρτυρά» την εξέλιξη

  Η ολοκλήρωση της μεταγραφής της νέας ανακάλυψης του Μοντέστο επιβεβαιώνει την εξέλιξη του Ολυμπιακού στον τρόπο λειτουργίας, στον τρόπο λήψης (ποδοσφαιρικών) αποφάσεων, στην πολιτική που έχει χαράξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ουσεϊνού Μπα. Άγνωστος στο ευρύ κοινό. Άγνωστος ακόμη και στους «ειδικούς» του γαλλικού ποδοσφαίρου. Ένας από τους πολλούς Αφρικανούς που βρήκαν την ευκαιρία να ζήσουν το ευρωπαϊκό όνειρο.

  Στα 20 του χρόνια πέρασε τα σύνορα. Μετά από λίγες εβδομάδες αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Ντακάρ της Σενεγάλης, καθώς δεν μπορούσε να βγάλει βίζα και άδεια εργασίας. Επέμεινε. Επέστρεψε και υπέγραψε στην Γκαζελέκ Αζαξιό. Για να παίξει. Και έπαιξε.

  Ο Φρανσουά Μοντέστο τον ανακάλυψε, τον παρακολούθησε, «μέτρησε» τα περιθώρια εξέλιξης, ζύγισε όλες τις παραμέτρους και αποφάσισε να εισηγηθεί την απόκτησή του.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk