• Αναζήτηση
 • Απαγόρευση μεταγραφή στην ΑΕΚ από την FIBA

  Η παγκόσμια ομοσπονδία επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στην Ενωση, λόγω των οφειλών στον Αμερικανό Τζαουάντ Ουίλιαμς, αλλά και στον ατζέντη, Ηλία Διαμαντόπουλο.

  Με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών τιμώρησε την ΑΕΚ η FIBA, λόγω των χρημάτων που οφείλουν οι Κιτρινόμαυροι στον πρώην παίκτη τους, Τζαουάντ Ουίλιαμς, αλλά και στον ατζέντη, Ηλία Διαμαντόπουλο.

  Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Ενωση τη σεζόν 2016-2017, είχε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της διεθνούς ομοσπονδίας, το οποίο του επιδίκασε ποσό των 25.000 ευρώ. Παράλληλα, το αρμόδιο όργανο της FIBA είχε δικαιώσει και τον ατζέντη, Ηλία Διαμαντόπουλο, στον οποίο επιδίκασε το ποσό των 6.000 ευρώ.

  Οι Κυπελλούχοι δεν συμμορφώθηκαν με τις δύο αποφάσεις, με αποτέλεσμα η FIBA να τους τιμωρήσει με απαγόρευση μεταγραφών. Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν, καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της Ενωσης, θα γίνει διακανονισμός και η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, με την FIBA να δίνει ξανά το ελεύθερο για μεταγραφές στους Κιτρινόμαυρους.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk