• Αναζήτηση

Σκέψεις για Λιόσια στην μπασκετική ΑΕΚ

Κοντά σε συμφωνία με την κυβέρνηση φέρεται να βρίσκεται ο Μάκης Αγγελόπουλος για την μετακόμιση της ΑΕΚ στο «Σπίτι της Πάλης» στα Άνω Λιόσια. Το πλάνο περιλαμβάνει και κάποια από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. Δεν επιβεβαιώνει κάτι προς το παρόν η ΚΑΕ

Το χρόνιο πρόβλημα της ΑΕΚ με το γηπεδικό λύνεται για την ποδοσφαιρική ομάδα με την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια ωστόσο και η μπασκετική ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια και ειδικά επί εποχής Μάκη Αγγελόπουλου σε αναζήτηση ενός κλειστού που θα αποτελέσει το σπίτι της «Βασίλισσας».

Το πλάνο προβλέπει πως στους «κιτρινόμαυρους» θα παραχωρηθεί όχι μόνο το κλειστό, αλλά και ο γύρω χώρος για εμπορικές χρήσεις, αλλά και για την κατασκευή συμπληρωματικών εγκαταστάσεων για τις υποδομές του μπάσκετ και κάποια άλλα τμήματα της Ερασιτεχνικής.

Οι επαφές του Μάκη Αγγελόπουλου με τους επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ το αφεντικό της ΚΑΕ και συνεργάτες του έχουν επισκεφτεί το τελευταίο διάστημα αρκετές φορές τον χώρο του κλειστού. Μάλιστα το έργο θα υποστηριχτεί με την κατασκευή σταθμού του προαστιακού αλλά και ειδικές λεωφορειακές γραμμές που θα καταλήγουν στο κλειστό, προκειμένου να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο.

Ένας από τους βασικούς λόγους που φαίνεται πως η ΑΕΚ καταλήγει σε αυτή την λύση είναι ότι το κλειστό είναι σχεδόν έτοιμο για χρήση και η ΑΕΚ θα μπορεί να παίξει στη νέα της έδρα σε διάστημα μηνών μετά την παραχώρηση και την απαραίτητη ανακαίνιση!

Συγκεκριμένα αναμένεται να τοποθετηθούν νέα καθίσματα, φυσικά παρκέ που θα έρθει από το εξωτερικό και θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει και φωτεινός πίνακας σαν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο f4 Basketball Champions League.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάτι επίσημο από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Το 2014 μάλιστα είχε διεξαχθεί εκεί ο τελικός Κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk