Μοράν: «Φεύγουμε θυμωμένοι γιατί δεν κερδίσαμε»

Ο μέσος της ΑΕΚ δεν έκρυψε την στενοχώρια του για τη νέα απώλεια βαθμών του Δικέφαλου.

Μοράν: «Φεύγουμε θυμωμένοι γιατί δεν κερδίσαμε»

Ο μέσος της ΑΕΚ δεν έκρυψε την στενοχώρια του για τη νέα απώλεια βαθμών του Δικέφαλου.

Η ΑΕΚ κόλλησε στο 0-0 εκτός έδρας απέναντι στη Λάρισα. Ο Έρικ Μοράν στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απώλεια βαθμών του Δικέφαλου. Πιο αναλυτικά ο μέσος της Ένωσης δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Ηταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν μπόρεσαν οι ομάδες να δημιουργήσουν, δεν προσφέραμε θέαμα. Η Λάρισα προσπάθησε στο τέλος, εμείς γλιτώσαμε στο τέλος. Φεύγουμε θυμωμένοι από το γήπεδο. Με τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Φεύγουμε θυμωμένοι γιατί δεν κερδίσαμε».

Για τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena: «Το να παίξεις μεγάλες μπαλιές σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι πιο εύκολο. Το να κοντρολάρεις και να κάνεις συνδυασμούς φυσικά δυσκολεύεσαι».

Για το ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Ο στόχος είναι κάθε ματς να μπαίνουμε για να το κερδίζουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο και δρόμο».

Για τη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με την περσινή σεζόν: «Είναι κάποιοι παίκτες που έφυγαν, άλλοι ήρθαν. Ήρθε νέος προπονητής. Αυτές τις διαφορές βλέπω».

Για τη διαφορά του αγωνιστικού χώρου στο Ντα Λουζ και το AEL FC Arena: «Δεν θα μπω στη σύγκριση των δύο γηπέδων ως γήπεδα. Στον αγωνιστικό χώρο θα πω πως από τον καλύτερο δυνατό, παίξαμε στον χειρότερο. Δεν ξέραμε που θα σκάσει η μπάλα».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr