• Αναζήτηση
 • Η ξεχωριστή περίπτωση του Γιασίν Μεριά

  Ο «άγνωστος» που μπήκε με το «καλημέρα» στην 11άδα, εντυπωσίασε, «εξαφανίστηκε», αλλά θα επανέλθει. Η πίστη του Ολυμπιακού στις δυνατότητες του Τυνήσιου, η άποψη των παικτών πως «είναι ο καλύτερος» και οι προτάσεις από την Αραβική Χερσόνησο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ξεκίνησε τη χρονιά βασικός. Μπήκε με το «καλημέρα» στην 11άδα του Πέδρο Μαρτίνς και έδειξε ότι διαθέτει την ποιότητα, το ταλέντο, αλλά και την προσωπικότητα να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ενας σπάνιος συνδυασμός σωματικών προσόντων, τεχνικής και ταχύτητας, που δεν σε αφήνει αδιάφορο. Με τον Γιασίν Μεριά, όχι απλά να μην αφήνει αδιάφορους τους Ερυθρόλευκους, αλλά να θεωρείται ως μία πρώτης γραμμής ανακάλυψη. Ως ακόμη μία σπουδαία ανακάλυψη του ερυθρόλευκου σκάουτινγκ. Όχι από κάποιο προβεβλημένο πρωτάθλημα, αλλά απευθείας από τη Σφαξιέν της Τυνησίας.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk