• Αναζήτηση
 • Η διπλή αποτυχία της ΑΕΚ δεν «μακιγιάρεται»…

  Η ΑΕΚ πάτωσε στον Ομιλό της και έμεινε πολύ πίσω στο πρωτάθλημα αποχαιρετώντας τον τίτλο πριν βγει ο μήνας Σεπτέμβριος. Όταν λοιπόν αξιολογούμε την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι λογικό να το κάνουμε και σε σχέση με το πρωτάθλημα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Διάβασα με προσοχή την ανάρτηση του Αντρέα Δημάτου σχετικά με την παρουσία της ΑΕΚ στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Συμφωνώ στις περισσότερες από τις επισημάνσεις που κάνει . Εχω την εντύπωση πως ο  Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ επιχειρεί σε μεγάλο βαθμό να διασκεδάσεις απόψεις που ακούστηκαν από τους ίδιους τους οπαδούς της Ενωσης και μηδένιζαν τρόπον τινά την παρουσία της ομάδας στους ομίλους. Από μόνη της η πρόκριση στους Ομίλους συνιστά μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ. Από την στιγμή που μπήκε σε αυτούς θα πρέπει και η ίδια να θέλει να κρίνεται με βάση τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα και όχι με την διαρκή επίκληση της επιτυχίας που συνιστούσε η συμμετοχή.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk