• Αναζήτηση
 • Η διπλή αποτυχία της ΑΕΚ δεν «μακιγιάρεται»…

  Η ΑΕΚ πάτωσε στον Ομιλό της και έμεινε πολύ πίσω στο πρωτάθλημα αποχαιρετώντας τον τίτλο πριν βγει ο μήνας Σεπτέμβριος. Όταν λοιπόν αξιολογούμε την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι λογικό να το κάνουμε και σε σχέση με το πρωτάθλημα.

  Διάβασα με προσοχή την ανάρτηση του Αντρέα Δημάτου σχετικά με την παρουσία της ΑΕΚ στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Συμφωνώ στις περισσότερες από τις επισημάνσεις που κάνει . Εχω την εντύπωση πως ο  Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ επιχειρεί σε μεγάλο βαθμό να διασκεδάσεις απόψεις που ακούστηκαν από τους ίδιους τους οπαδούς της Ενωσης και μηδένιζαν τρόπον τινά την παρουσία της ομάδας στους ομίλους. Από μόνη της η πρόκριση στους Ομίλους συνιστά μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ. Από την στιγμή που μπήκε σε αυτούς θα πρέπει και η ίδια να θέλει να κρίνεται με βάση τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα και όχι με την διαρκή επίκληση της επιτυχίας που συνιστούσε η συμμετοχή.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk