• Αναζήτηση
 • Χωρίς Μάνταλο η ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα

  Ο Μάνταλος αισθάνθηκε ενόχληση στο δεξιό προσαγωγό στην προπόνηση του Σαββάτου πριν το ταξίδι για τη θεσσαλική πόλη, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.

  Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει της με την ΑΕΛ την Κυριακή στη Λάρισα για τη 14η αγωνιστική της Super League.

  Ο Μάνταλος αισθάνθηκε ενόχληση στο δεξιό προσαγωγό στην προπόνηση του Σαββάτου πριν το ταξίδι για τη θεσσαλική πόλη, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή. Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή ούτε τον Άλεφ, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

  Οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή την οποία συγκροτούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάια και Πόνσε.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk