Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Τα στατιστικά και η προϊστορία

Η τελευταία επίσκεψη του ΟΦΗ στην Τρίπολη ήταν δύσκολη. Η ομάδα της Κρήτης υπέστη μια από τις τρεις βαρύτερες ήττες στην ιστορία της στο πρωτάθλημα με 6-1.

Στις 19:30 απόψε (15/12) ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ και η Σούπερ Λίγκα παραθέτει τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Μετά την 10η αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης είχε έξι βαθμούς και προχωρούσε στην αλλαγή προπονητή. Ο ΟΦΗ είχε ένα βαθμό παραπάνω, επτά.

Σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης με το τρία στα τρία που έκανε με το Γιώργο Παράσχο έχει πετάξει στους 15, ενώ ο ΟΦΗ έχει 11, με δύο θετικά αποτελέσματα.

Την πτήση του θέλει να συνεχίσει ο Αστέρας, με μια τέταρτη νίκη, που θα τον πάει ακόμα ψηλότερα. Τη συνταγή τη βρίσκει στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έχει πετύχει τα 10 από τα 12 γκολ του. Στο πρώτο ημίχρονο έχει σκοράρει μόνο σε ένα παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από ισοπαλία στα Γιάννινα και νίκη με τον Παναθηναϊκό, οπότε θα συμπέραινε κανείς ότι βρίσκεται σε αγωνιστκή άνοδο. Ωστόσο δεν τον είχε βοηθήσει ανάλογα η νίκη επί του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να έχει ως τώρα αυτές τις δύο νίκες.

Εκτός έδρας δεν έχει χάσει ούτε τα μισά παιχνίδια του – τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες – αλλά αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 16, από τις 19 Οκτωβρίου 2014, όταν νίκησε τον Παναθηναϊκό. Παραμένει χωρίς νίκη σε έδρα ομάδας της περιφέρειας – πλην Κρήτης – από τις 22 Ιανουαρίου 2012, όταν νίκησε στη Λιβαδειά.

Η τελευταία επίσκεψη του ΟΦΗ στην Τρίπολη ήταν δύσκολη. Η ομάδα της Κρήτης υπέστη μια από τις τρεις βαρύτερες ήττες στην ιστορία της στο πρωτάθλημα με 6-1. Είναι η μία από τις δύο ήττες που έχει στην Τρίπολη, ενώ έχει αποσπάσει και τέσσερις ισοπαλίες. Δεν έχει νικήσει ποτέ δηλαδή στην έδρα του Αστέρα.

Η ιστορία

Νίκες Αστέρας Τρίπολης: 4

Ισοπαλίες: 6

Νίκες ΟΦΗ: 2

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης

Νίκες Αστέρας Τρίπολης: 2

Ισοπαλίες: 4

Νίκες ΟΦΗ: 0

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk