• Αναζήτηση
 • «Τρώγεται το φαγητό, αλλά κάτι λείπει…»

  Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αγκάλιασαν τη φετινή προσπάθεια, όμως, ο ενθουσιασμός έχει κοπάσει.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με σερί πέντε νικών και ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Έσπευσε στα εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ (με εξαίρεση τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω… Ζορμπά) να στηρίξει τη νεανική ομάδα του Γιώργου Δώνη.

  Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια. Πολλές φορές, όμως, έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα «αλλά». Στην Ελλάδα δυστυχώς όλα είναι αποτέλεσμα. Παίρνεις νίκες, ο κόσμος αυξάνεται. Δεν έρχονται, τότε απομακρύνεται. Ούτε είμαστε, ούτε πρόκειται να γίνουμε Αγγλία και Γερμανία. Εκεί η ομάδα τους μπορεί να δέχεται πέντε γκολ σε ένα ματς και στο επόμενο εντός έδρας να υπάρχει sold out. Αυτή είναι η κουλτούρα τους, άκρως διαφορετική από τη δική μας. Εννοείται ότι μπορούμε να βελτιωθούμε σε όλα, να αλλάξουμε προς το καλύτερο, αλλά δεν το προσπαθούμε. Οπότε πάμε παρακάτω.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk