• Αναζήτηση
 • Τα δεδομένα για τις κληρώσεις σε Champions και Europa League

  Η φάση των ομίλων σε Champions και Europa League ολοκληρώθηκε, το παζλ των ομάδων που προκρίθηκαν συμπληρώθηκε. Ποιοι είναι οι ισχυροί, ποιοι οι περιορισμοί και πότε θα διενεργηθούν οι κληρώσεις

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τα παιχνίδια των ομίλων σε Champions League και Europa League ολοκληρώθηκαν αυτή την εβδομάδα και συμπληρώθηκε το παζλ των ομάδων που θα συνεχίσουν στη νοκ-άουτ φάση των δύο διοργανώσεων.

  Συνολικά οι σύλλογοι που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση σε Champions League και Europa είναι 48, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, με την επική πρόκριση που πήρε χθες το βράδυ απέναντι στη Μίλαν στο Καραϊσκάκη με 3-1.

  Οι ερυθρόλευκοι θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που θα συνεχίσουν μετά τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη, καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αποχαιρέτησαν με απογοητευτικό τρόπο την Ευρώπη.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk