• Αναζήτηση
 • Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Venezia (vids)

  Οι υψηλές πτήσεις του Δικεφάλου συνεχίζονται.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά το καλό μπασκετικό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται, επικρατώντας χθες το βράδυ επί της φορμαρισμένης Venezia στην Πυλαία. Στην πραγματικότητα οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν στον όμιλο τους – αυτό τουλάχιστον υποδεικνύουν οι δυο κολλητές νίκες τους απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, όπως είναι οι Ιταλοί και η Τενερίφη την προηγούμενη αγωνιστική.

  Το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται προστεθεί σε μια σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων του τελευταίου διαστήματος – ο Δικέφαλος μετράει ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι φανερό πως εδώ και καιρό ο σύλλογος έχει αρχίσει να βρίσκει τον βηματισμό του, γεγονός που πρέπει να πιστωθεί σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στον Ηλία Παπαθεωδόρου και φυσικά στους παίκτες. Ουδέποτε πανικοβλήθηκαν μετά το άσχημο ξεκίνημα στην σεζόν – ουδέποτε έπαψαν να πιστεύουν στο αγωνιστικό project του Δικεφάλου. Η δουλειά που γίνεται στο εσωτερικό του οργανισμού, είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδο.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk