• Αναζήτηση
 • Φορτούνης: «Τεράστια πρόκριση, φανταστικός ο κόσμος»

  Ο ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν μια τεράστια πρόκριση απέναντι στην Μίλαν και υποκλίθηκε στον κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Mετά την επική νίκη με 3-1 επί της Μίλαν και την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, o ηγέτης των Πειραιωτών Κώστας Φορτούνης δήλωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι πήραν μια τεράστια πρόκριση απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο και υποκλίθηκε στον κόσμο που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού «ο κόσμος ήταν φανταστικός»!

  «Δεν μπορούμε ακόμα να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κάνει. Είναι μια τεράστια πρόκριση. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και για μια ακόμα φορά αποδείξαμε ότι έχουμε πολύ μεγάλη ομάδα. Τα καταφέραμε απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Κάναμε το 2-0, όμως, η Μίλαν μείωσε σε 2-1. Εμεις, ωστόσο, δείξαμε και πάλι ότι είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα».

  Για το γκολ με το οποίο έκανε το 3-1: «Είναι πολύ σημαντικό, καθώς μας έδωσε μια πρόκριση απέναντι στη Μίλαν και σε έναν τόσο πολύ δύσκολο όμιλο. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Ολοι έδωσαν ό,τι είχαν και πετύχαμε μια τεράστια πρόκριση».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk