• Αναζήτηση
 • AEK: Eν αναμονή της απόφασης της UEFA

  Ακόμη και σήμερα μπορεί να βγει η απόφαση της UEFA για την τιμωρία της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Αγιαξ αν και το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί από βδομάδα.

  Αγωνία επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης των άσχημων γεγονότων στον αγώνα με τον Άγιαξ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

  Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA συνεδρίασε χθες έχοντας λάβει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, με έναν ογκωδέστατο φάκελο με υπομνήματα από πλευράς «Ένωσης». Υπενθυμίζεται πως το αίτημα των «κιτρινόμαυρων» να παραστούν στην εκδίκαση είχε απορριφθεί, ενώ η πειθαρχική επιτροπή θα λάβει υπόψη της και το πόρισμα ειδικού ερευνητή στον οποίο έχει αναθέσει τη διεξοδική ανάλυση της υπόθεσης.

  Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα βγει η απόφαση με το πιθανότερο σενάριο αυτό να συμβεί την άλλη εβδομάδα.

  Στην ΑΕΚ ελπίζουν η δεδομένη τιμωρία να μην είναι εξοντωτική, με κάποιον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ή πολλές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk