• Αναζήτηση
 • AEK: Eν αναμονή της απόφασης της UEFA

  Ακόμη και σήμερα μπορεί να βγει η απόφαση της UEFA για την τιμωρία της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Αγιαξ αν και το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί από βδομάδα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αγωνία επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης των άσχημων γεγονότων στον αγώνα με τον Άγιαξ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

  Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA συνεδρίασε χθες έχοντας λάβει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, με έναν ογκωδέστατο φάκελο με υπομνήματα από πλευράς «Ένωσης». Υπενθυμίζεται πως το αίτημα των «κιτρινόμαυρων» να παραστούν στην εκδίκαση είχε απορριφθεί, ενώ η πειθαρχική επιτροπή θα λάβει υπόψη της και το πόρισμα ειδικού ερευνητή στον οποίο έχει αναθέσει τη διεξοδική ανάλυση της υπόθεσης.

  Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα βγει η απόφαση με το πιθανότερο σενάριο αυτό να συμβεί την άλλη εβδομάδα.

  Στην ΑΕΚ ελπίζουν η δεδομένη τιμωρία να μην είναι εξοντωτική, με κάποιον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ή πολλές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk